Mini te koop

Heb jij een Mini te koop staan of wil je juist een Mini Cooper kopen? Neem dan eens een kijkje op de website van Cars by Lex. Zij zijn de mini specialist in Waalwijk en omstreken! Ik heb hier zelf onlangs mijn auto gekocht en ben erg te spreken over de fijne service.

Mini te koopBekijk online de Mini’s die te koop staan

Je kunt op de website al bekijken welke Mini’s er op dit moment te koop staan. Dankzij het grote aanbod is er altijd wel een auto die aansluit bij je wensen. Met de Mini kun je allerlei kanten op qua kleuren, extra opties en budget. Hierdoor heb je altijd een unieke auto en kun je hem naar smaak aankleden. De nieuwste modellen hebben allerlei luxe opties zoals stoelverwarming, cruisecontrol, parkeersensoren, led verlichting, navigatie en performance control. Ben je juist een liefhebber van oldtimers? Ook dan kun je bij deze garage terecht want hier staan een maar mooie klassiekers!

Een rijklare auto voor een goede prijs

Ik werd zelf al direct enthousiast toen ik zag hoe mooi de auto’s eruit zagen. Mijn voorkeur ging uit naar naar de Mini Cooper Chili en gelukkig kon ik direct een proefritje maken. Eigenlijk had deze auto alle opties die ik maar kon wensen dus ik heb direct aangegeven dat ik de auto wilde kopen. Cars by Lex zorgt er vervolgens voor dat de auto een servicebeurt krijgt. Ze hebben een eigen werkplaats waar de auto helemaal rijklaar wordt gemaakt. Zo kun je de komende tijd in ieder geval veilig op weg! Ik ben enorm blij met mijn aankoop en kan iedereen aanraden om eens een bezoek te brengen aan deze showroom. Er staat altijd wel een Mini te koop die bij jou past.

Mini te koopNeem contact op of bezoek de showroom!

Ook als je dus je eigen Mini te koop hebt staan kun je bij Cars by Lex terecht. Zij hebben natuurlijk enorm veel ervaring met dit merk én ze hebben een groot netwerk. De kans is dus groot dat ze jou kunnen helpen met de verkoop van je auto! Neem dus zeker eens contact op want je wordt hier altijd vriendelijk te woord gestaan.