OE Wheels is al meer dan 20 jaar de topleverancier van groothandel vervangende Volkswagen wielen. Dit merk biedt vervangende, aftermarket-, performance- en klassieke autowielen in alle stijlen en maten. Ze zijn gemaakt van verschillende materialen, waaronder chroom, nikkel, gesmeed messing, staal en thermoplast. Ze worden bijna altijd geleverd met garantie om de investering van de klant te beschermen. De meeste producten hebben ook een beperkte levenslange garantie voor het geval het wiel moet worden vervangen vanwege fabrieks- of aftermarketschade. De kwaliteit van Original Equipment-wielen is onberispelijk.

Een brede selectie van originele uitrustingswielen van Volkswagen

Er is een brede selectie van originele uitrustingswielen beschikbaar. Ze zijn te vinden in zowel nieuwe als gerenoveerde versies. Nieuwe Original Equipment-wielen gaan gegarandeerd lang mee, terwijl gereviseerde wielen als nieuw zijn nadat ze strenge tests en nauwgezette inspectie hebben ondergaan. Als je een gepassioneerd Volkswagen-fan bent, dan weet je hoe belangrijk het is om echte Volkswagen Velgen van fabriekskwaliteit te hebben om je rit aan te passen. Met zoveel soorten wielen beschikbaar, is de kans groot dat u een set vindt die past bij uw originele Volkswagen-voertuig. Als u op zoek bent naar iets specifiekers, bieden OE-wielen ook prestatieverhogende producten.

Een tal van mogelijkheden om uit te kiezen

Als het op maat aankomt, zijn er tal van mogelijkheden om uit te kiezen. Volkswagen maakt verschillende maten en vormen van Volkswagen Velgen voor alle voertuigen en heeft een assortiment gecreëerd dat perfect is voor elk voertuig. Of u nu op zoek bent naar een grote of kleine wieldop, of iets dat speciaal voor een Volkswagen is gemaakt, u vindt het. Deze wielen zijn er in verschillende kleuren, maten en afwerkingen, en u kunt kiezen wat het beste bij uw originele auto past. De meeste Volkswagen wielpakketten zijn beschikbaar, maar als u een aangepaste auto of een aangepaste Volkswagen heeft, is het raadzaam om contact op te nemen met het bedrijf om te zien welke aangepaste opties beschikbaar zijn. Volkswagen wielen zijn een perfect accessoire om uw auto of vrachtwagen te complimenteren.