Welke wieldoppen hebben de beste prijs-kwaliteits verhouding?

wieldoppen

Wanneer je net een leuke auto op de kop hebt weten te tikken wil je deze natuurlijk ook een beetje personaliseren. Jij moet er immers de nodige kilometers in gaan rijden en dan is het extra leuk om dit in een auto te kunnen doen die jij jezelf ook echt eigen hebt gemaakt. Je kunt dit doen door middel van verschillende dingen maar laten we eens beginnen bij de wieldoppen. Welke wieldoppen heb jij nou nodig en welke zijn de beste?

 Welke wieldoppen zijn er?

Er zijn verschillende soorten wieldoppen. Het materiaal kan anders zijn maar natuurlijk ook het uiterlijk. Wat wij leuk vinden kan jij wel helemaal niks vinden. Je kunt dus het beste even goed kijken welke jij echt helemaal geweldig vindt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een dichte wieldop maar ook voor een die vrij open is. Het is maar net wat jijzelf mooi vindt. Ook kun je wieldoppen in verschillende kleuren verkrijgen. Zie jij het al voor je met je gave zwarte auto en dan van die kinky rode wieldoppen eronder?

wieldoppen

 Voor welk materiaal kies je?

Voor welk materiaal jij moet kiezen dat kunnen wij jou natuurlijk niet vertellen maar wij kunnen jou wel enkele ervaringen vertellen. Ben jij iemand die houdt van verandering en nogal snel wisselt? Dan kun je het best aan met een setje kunststof wieldoppen. Ben jij een persoon die gewoon van goede en degelijke spullen houdt? Dan kan je al snel kiezen voor een duurdere versie en dus ook ander materiaal. Meestal is er de keuze tussen metaal en kunststof. Metaal is vanzelfsprekend een heel stuk degelijker maar ook wat duurder dan dat een kunststof wieldop is.

 Waar moet ik nog meer op letten?

Let er goed op dat je de goede maat wieldoppen koopt. Je hebt er natuurlijk niet aan als je 14 inch wielen onder jouw auto hebt en daar 16 inch wieldoppen voor koopt. Dat gaat natuurlijk niet passen! Let er dus goed op!