Campers Veldhoven huren of kopen kan hier

campers Veldhoven

Mijn man en ik zijn laatst lang geweest bij campers Veldhoven. Wij wilde namelijk graag een bus gaan kopen samen. Een aantal jaar geleden kwamen mijn man en ik op het idee om een keer een andere vakantie te doen dan een kampeer vakantie. Het leek ons leuk om wat flexibeler te zijn en wat meer rond te kunnen reizen. Zo zijn wij uiteindelijk uitgekomen op een camper. Beide waren wij daar nog nooit mee op vakantie gegaan. Daarom wilde wij het zeker een kans geven en kijken of het iets voor ons kon zijn.

Bus

Ga ook eens langs bij campers Veldhoven

Mijn man en ik hebben rond gezocht op internet en zo kwamen wij uiteindelijk uit bij campers Veldhoven. Mijn man heeft hen opgebeld om wat meer informatie te krijgen. Aangezien het een fijn gesprek was en de mensen ons erg vriendelijk leken, zijn wij langs gegaan. Bij het bedrijf konden wij verschillende campers bekijken. Bij elke werden de voor en nadelen verteld door een werknemer. Dat was wel fijn aangezien mijn man en ik er niet zoveel vanaf weten. De campers zagen er stuk voor stuk heel mooi uit. Het was dus best lastig om er eentje te kiezen.

Bus

Het is ons erg goed bevallen

De bus die wij hebben gekozen bij campers Veldhoven is ons heel goed bevallen. Wij hebben de camper natuurlijk gehuurd omdat wij er niet gelijk eentje wilde kopen. Het kon dat het ons helemaal niet goed beviel. Wij hebben toen twee jaar achter elkaar een camper gehuurd. Aangezien wij het echt fantastisch vonden die twee vakanties, wilde wij graag een eigen camper gaan kopen. Omdat het bedrijf waar wij ze gehuurd hadden, ons zo goed bevallen was. Plande wij een afspraak in om er een te kopen en nu zijn wij de trotse eigenaren van een prachtige camper.