Letselschade nabij Utrecht, vind een goede advocaat

Letselschade nabij Utrecht, is waar ik naar op zoek was toen ik van de schrik was bekomen nadat ik besefte wat er met mij was gebeurd. Ik werd wakker in een ziekenhuis met de mededeling dat ik erg veel geluk heb gehad. Toen voelde ik wel aan dat er iets was gebeurd maar kon mij niets meer herinneren. Pas nadat ik de foto’s zag van mijn auto die volledig total loss was, wist ik dat dit foute boel was. Pas maanden later heb ik pas weer dat stukje geheugen terug gekregen. Dit is een soort zelfbescherming geweest. Enfin, er gebeuren dagelijks ongevallen op de weg en je beseft pas hoe kwetsbaar je bent als je dit zelf overkomt. Twee weken heb ik in het ziekenhuis gelegen. Door mijn letsel heb ik de vakantie met mijn vriend moeten annuleren omdat ik beslist niet mocht vliegen. Er zijn een hoop kosten gemaakt ook voor mijn afwezigheid op mijn werk. Want ik heb een lange tijd thuis gezeten omdat werken gewoon niet mogelijk is.

Letselschade nabij Utrecht

Advocaat letselschade nabij Utrecht

De advocaat letselschade nabij Utrecht, heeft mijn verhaal aangehoord. Hierna kon de man mij al vertellen welke juridische stappen ik het beste kon ondernemen. Nou ja de stappen die ik heb  kunnen uitbesteden. Want de advocaat heeft voor mij het werk eigenlijk gedaan. Het enige dat ik heb gedaan is akkoord gegeven als er een brief moest worden verstuurd et cetera. Uiteindelijk heeft de advocaat voor mij een schadevergoeding kunnen afdwingen bij de tegenpartij. Immers was overduidelijk dat zij de oorzaak was van het hele ongeval.

Daarom ben ik zo tevreden over de professionaliteit van de advocaat die mij heeft bijgestaan. Toen ik op de website terecht kwam van, sapadvocaten.nl. Kon ik direct een afspraak maken voor een intake. Dit kantoor kan ik beslist aanraden!

Advocaat