Opletten bij motorschade

motorschade

Zodra je merkt dat je motorschade hebt, dan ben je eigenlijk al te laat. Hoewel er gezegd wordt dat dit moeilijker te ontdekken is dan bij auto’s. Helaas kan ik hierover meepraten, want niet zo heel lang geleden heb ik hiermee te maken gehad. Al een tijdje hoorde ik iets tijdens het rijden, maar kon het niet thuis brengen. Ik begreep pas wat er aan de hand was toen ik met pech langs de weg stond. Gelukkig was ik lid va de wegenwacht  en deze heeft ervoor gezorgd dat wij veilig van de weg af werden gehaald.  motorschade

Naar de garage

De wegenwacht heeft mijn tweewieler naar de garage van  Van Uden Restyling gebracht. Hier werd vastgesteld dat er een flinke motorschade was. Omdat dit mijn enige vervoersmiddel was en ik geen geld had om een andere aan te schaffen werd deze gerepareerd. 

Gelukkig is de reparatie goede gegaan en zijn de kosten enorm meegevallen. Ik kan weer lekker gaan toeren zonder mij zorgen te hoeven maken. De monteurs hebben alles weer hersteld en goed nagekeken. Het lijkt wel dat ik een nieuw voertuig heb gekocht. Dit garagebedrijf is zeker de moeite waard om jouw voertuig heen te brengen. Hier werken monteurs die verstand hebben van repareren.