AAS Schadeherstel werkt volgens de FOCWA normen

Autoschade bij AAS Schadeherstel wordt verricht volgens de normen van de FOCWA. Dat wil zeggen dat je auto volledig wordt hersteld zoals mij jou is afgesproken. Daarna wordt de auto schoongemaakt en gewassen, zodat je hem als nieuw weer meekrijgt naar huis. Op reparatie van de autoschade wordt vier jaar garantie gegeven. Daarvoor krijg je een FOCWA Garantiebewijs. Autoschade heeft ook een grote mentale impact. Om die zoveel mogelijk te verzachten doet AAS Schadeherstel er alles aan om jou niet te belasten met de consequenties van je ongeluk.

Herstel van autoschade begint bij het aanmelden

Om je auto zo vlot mogelijk gerepareerd te krijgen moet je de juiste stappen zetten na een ongeluk. Dat begint met het bij de verzekeraar melden dat je autoschade hebt. De verzekeraar kan je helpen om je auto thuis of bij de garage te krijgen met een afsleepdienst. Dat wordt alleen gedaan als je auto zodanig beschadigd is dat je er niet meer in kunt rijden. Daarna meld je je bij AAS Schadeherstel. Het doel van die melding is dat het bedrijf zich kan voorbereiden op een reparatie aan je auto. Eerst wordt een afspraak met jou gemaakt om de schade te inventariseren. De uitkomt van die inventarisatie wordt kortgesloten met je verzekeraar.

De reparatie van de autoschade

Tijdens de afspraak waarin de schade aan je auto wordt beoordeeld geef je het schadebedrijf formeel de opdracht om de schade aan je auto te herstellen. Vanaf dat moment hoef je zelf niets meer te doen. Het herstelbedrijf plant een datum om de autoschade te repareren en zorgt ervoor dat je in de tussentijd niet zonder vervoer komt te zitten. Er is de mogelijkheid van een haal- en brengservice Het bedrijf zorgt ook voor de administratieve afhandeling van de autoschade.