Accu boot vervangen, beschadigd tijdens aanvaring

Amperewinkel

Accu boot vervangen? Tijdens de winterperiode is het onwijs belangrijk om de boot te onderhouden. Als het namelijk winter is, dan zit je er niet op te wachten om te gaan varen. In de meeste gevallen staat het in de loods zodat het niks kan lijden. De perfecte moment om aan de boot te klungelen toch? Persoonlijk ben ik een grote fan van onze jacht. Deze hebben wij voor vijf jaar terug gekocht en tot op de dag van vandaag genieten wij er volop van. Echter begon ik afgelopen zomer al te merken dat de accu niet echt krachtig meer is. Geregeld viel de verlichting uit of deed de koelkast het niet meer. Balen natuurlijk, je zit er immers niet op te wachten dat het stuk gaat toch?

Accu boot

Nieuwe Accu boot gezocht op het internet

Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een nieuwe accu. Het belangrijkste is dan wel om ervoor te zorgen dat de kwaliteit alsnog aan de hoge kant blijft. Bovendien vind ik het wel ideaal om te weten dat het bij je op locatie wordt bezorgd. Hierdoor hoef ik niet het hele land door te gaan om een accu te vinden.

Gesloten accu

Tijdens mijn zoektocht op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Amperewinkel.nl. Op deze website vind je voor vrijwel iedere boot een geschikte accu. Dan heb ik het nog niet gehad over de aantrekkelijke prijzen die zij hanteren! Nadat ik de juiste accu had gevonden, ben ik dit vervolgens gaan bestellen. Mijn bestelling was erg snel geplaatst en nu hoefde ik alleen nog maar te wachten totdat het werd bezorgd. Nu dat ik de nieuwe accu in de boot heb zitten merk ik goed het verschil. De kracht is vele malen sterker en ik heb ook geen problemen meer gehad met de elektriciteit!