De beste service vindt u bij dikkenbergexclusief.nl/

Dikkenberg tweewielers is een winkel gespecialiseerd in Stromer fietsen en normale fietsen. De winkel is gevestigd in Herveld, een dorpje in de Betuwe. Wij verkopen en onderhouden fietsen van alle merken. Naast onze normale fietsen verkopen wij Stromer fietsen. Deze fietsen zijn te vinden in ons tweede deel van de winkel en op de website dikkenbergexclusief.nl/.

Wat is het verschil tussen een Stromer en een e-bike

Dikkenberg Exclusief is gespecialiseerd in de verkoop van Stromer fietsen. Dit zijn gemotoriseerde fietsen die tot wel 45 km/h kunnen ondersteunen. Deze fietsen hebben een geel kenteken en hierbij moet u verplicht een helm op. Een normale e-bike heeft een ondersteuning tot 25 km/h. Deze fietsen hebben geen speciaal OMNI-display, de Stromer heeft dit wel. Dit is een display die u in contact brengt met mensen van over de hele wereld. Bij deze fiets komen ook een aantal anti-diefstal functies. U kunt bijvoorbeeld de locatie van de fiets achterhalen en de accu op afstand uitzetten.

Komt u langs voor een proefrit?

Heeft u interesse in een van onze fietsen, dan kunt u gerust langskomen in onze showroom voor advies, informatie en voor een proefrit. Dit is geheel vrijblijvend, er zitten geen kosten aan verbonden. Wij zijn doordeweeks iedere dag geopend van 08:00 tot 18:00 en op de vrijdagen zelfs van 08:00 tot 20:00. In de weekenden zijn wij op zaterdag open van 08:00 tot 17:00 en zondags zijn wij gesloten. Tot ziens bij Dikkenberg Tweewielers.