Een e-chopper tour: wat kun je verwachten?

e-chopper tour

Wie de natuur wil verkennen op een heel andere manier die kan kiezen voor een e-chopper tour. Zoiets heb je nog nooit meegemaakt. Geen fiets, niet lopen, nee: je verkent de natuur op je eigen elektrische scooter. Maar dan anders. Want de e-chopper is niet zoals andere elektrische voertuigen. De e-chopper:

  • ziet eruit als een chopper motor
  • rijdt volledig elektrisch
  • is kleiner dan de echte motor
  • is veel zuiniger
  • is compleet stil
e-chopper tour

De natuur verkennen doe je in stilte

Als je bijvoorbeeld altijd al eens de Veluwe hebt willen ontdekken maar je kan niet zo goed lopen of fietsen dan is de e-chopper werkelijk geweldig. Je kunt dan namelijk de natuur verkennen op een elektrisch voertuig zonder de dieren te storen. Op de Veluwe mag je niet zomaar met motoren en auto’s rijden want dat is niet goed voor de natuur en de dieren. Met zo’n chopper mag dat dus wel. Je rijdt immers zonder uitstoot en volledig in stilte dus je hoeft niet bang te zijn dat je de dieren stoort.

e-chopper tour

In de stad

Je kunt een e-chopper ook best gebruiken om een stad te ontdekken. Sterker nog: het gaat vaak een stuk sneller dan met de auto! Wil je echter zeker weten dat je dat veilig doet? Let dan wel goed op. De e-chopper is natuurlijk veilig maar andere weggebruikers horen je minder goed aankomen. Houdt daar altijd rekening mee als je op je chopper stapt om de stad te gaan ontdekken.