Eenvoudig mijn heftruckcertificaat gehaald

Sinds een paar jaar werk ik bij TNT  en daar heb ik het goed naar mijn zin. TNT  is erg breed. Mijn leidinggevende gaf mij de kans om mijn heftruckcertificaat te halen bij verkeersschoolwesseldijk. Dit bedrijf is hierin gespecialiseerd. Ze hebben een uitgebreid aanbod uit meer dan 600 opleidingen. Naast het uitgebreide aanbod beschikken ze ook nog eens over voordelige prijzen, terwijl ze echt kwaliteit leveren.Wesseldijk

Telefonisch had ik een afspraak gemaakt om mijn certificaat te gaan halen. Tijdens het oefenen ging alles perfect. Ik mocht daarom ook vrij snel op examen. Het examen ging erg goed. De instructeur gaf mij complimenten en ik kreeg vervolgens mij welverdiende heftruckcertificaat. Ik ben er superblij mee aangezien ik nu ook meer kan verdienen bij TNT. Met dank aan Wesseldijk telt het ook nog eens mee als 7 uur nascholing voor Code 95.

Echt een aanrader

Indien je bij een transportbedrijf werkt of iets dergelijks is het echt van belang om zoveel mogelijk certificaten te halen. Het kan te allen tijde van pas komen bij je werkgever of bij je toekomstige werkgevers. Aangezien Wesseldijk meer dan 600 opleidingen heeft wil ik je zeker adviseren om de mogelijkheden te bekijken!